Facebook Pixel code

Anita

Maloprodaja i Financije

Znate onu kako žena drži tri kantuna kuće? Od ta tri, Anitina su dva… financije i maloprodaja. Ponekada su tu i poteškoće, budući da Anita osim što pazi da financije sjedaju na račun firme, isto tako ih voli i potrošiti. 🙂
Zahvaljujući tome, mi nemamo ljutitih dobavljača koji čekaju mjesecima na plaćanje računa.
Da ne zaboravimo, uz to sve, Anita vodi brigu i za sve životinje koje joj se nađu na putu.
Ako mislite da se šalimo, samo ju upitajte kako je Šime završio kod nje.
To je vjerojatno razlog zašto ju naši klijenti obožavaju. Mazi ih i čuva kao mace.
“Je li netko spomenuo mace?” 🙂

Vladimir Kokić, voditelj prodaje i marketinga Enzita d.o.o.

Vladimir

Nabava i Veleprodaja

Vladimir je zadužen za dolazak naših aparata iz dalekih zemalja sve do praga firme. Ne lagan posao, ali Vlado ga radi s elegantnom lakoćom. Osim toga, Vladimir pokriva i dio veleprodaje, i od toga većinom prema inozemstvu.
E sada… osim ovog glavnog posla, Vlado će obaviti i poneki servis, istovariti kamion robe, obaviti neku dostavu, presložiti skladište, pofotkati aparate za web…. tako da, on je naš multitasker. 🙂

Vikendima skakuće po brdima i planinama pa ga možete i tamo sresti.
Još nešto zanimljivo za Vladimira je to da je on osoba koja obožava post-ite. Mislili smo da je Anita prvakinja u post-itima, ali Vlado ju je uspješno pobijedio. Da postoji natjecanje u post-itima, Vlado bi konkurirao za zlatnu medalju.

Marina

Veleprodaja i Maloprodaja

Marina je svoje područje djelovanja pronašla u prodaji pa ju možete sresti u našem prodajno-izložbenom prostoru, ali i s njom dogovoriti sastanak za daljnje širenje veleprodajnih poslovnih suradnji.
Za nas u firmi, Marina je naša mama. Naravno, ne zbog godina. Zahvaljujući njoj, naše prostorije su redovito prozračene i prozori otvoreni širom pa makar to bilo u pola zime, a mi sjedili zamotani dekama. Dodatna specifična stvar vezana za Marinu je ta da ona doslovno svakog poznaje. Još nismo zaključili je li to zbog toga što su svi ljudi u Hrvatskoj rodom iz Dervente ili je nešto drugo po srijedi…. možda ti Merkuri, Venere i oni treći.

 

Marija

Voditeljica Kitchen Studija

Marija je etnologinja, mama, kroatistica, folkloristica, voditeljica pjevačkih skupina, povremeno razigrano dijete… ukratko, svašta nešta.
Marija voli kuhati i isprobavati nove recepte, pa je svoje mjesto pod suncem pronašla u našem Enzita Kitchen Studiju. Posao joj je osigurati svim našim klijentima besprijekorne uvjete za rad, bile to radionice, snimanja reklama ili nešto potpuno deseto.
Marija je sinonim za red, rad i disciplinu, tako da ono što ona dogovori s klijentima… vjerojatno će se prije ostvariti proročanstva babe Vange, nego što će itko od klijenata imati neke poteškoće u suradnji s nama.
Osim kuhanja, Marija je i doktorandica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, tako da se u našoj kuhinji osim jela, redovito kuhaju i njezini genijalni projekti o kojima će se još čuti.

Sanja

Voditeljica marketinga
(vanjska suradnica)

Sanja je naš genijalac za brdo poslova koje treba obaviti po pitanju promocije firme u kratkom roku i da jednostavno znate da će to biti obavljeno.
Štoviše, ponekada se zapitamo ide li ona uopće spavati. Iako ima svoju firmu, mi ju volimo zvati našom. Očito smo imali sreće kada je ova mlada dama kročila u naš tim.
Uz Mariju, Sanja također pokriva i dio poslova vezanih uz Kitchen Studio pa njih dvije čine dream team koji fantastično funkcionira.
 Još uvijek ne možemo otkriti njezinu “ludu strane”, ali vjerujemo da će s vremenom i to doći na svoje. 🙂
Sanja ima brdo nagrada iz vremena svojeg studiranja, koje definitivno ovu mladu damu pozicioniraju na zavidnu razinu. Ukratko… genijalac. 

Ramona

Maloprodaja

Ako do sada niste čuli da je netko napustio Irsku i došao natrag u Hrvatsku, sada možete reći da ste i to čuli. Ramona je pravo iz Dublina stigla u našu ekipu. Fantastičnog osmjeha i diplomatskih sposobnosti, pojačala je Enzita tim za još jednu “tetu čuvalicu” naših klijenata.

Tea

Maloprodaja

Što reći o Tei? Za početak… da postoji nagrada za pripremanje za razgovor za posao, Tea bi osvojila prvo mjesto. Ne, Tea bi osvojila prvo mjesto među prvim mjestima.
Osim što voli biti spremna za svaku situaciju, Tea je od samih početaka uvela reda u našu maloprodaju. Efikasnost, agilnost i učinkovitost samo su neki od atributa koji rese ovu genijalnu mladu damu.

Tvrtko

Domar

A što reći o Tvrtku?
Najmanje ćete ga zateći sređenog u odijelu. On je onaj koji “majstoriše” po firmi ili sjedi negdje na podu u kutu u firmi, zato što je baš na tome mjestu super inspiracija za neke nove ideje. Njegova je glavna dužnost da se brine za ove genijalce koji se nalaze iznad njega kako bi oni mogli obavljati svoj posao… tako da bi njegov opis posla najlakše stao u titulu #Samo_daj. 🙂
Osim posla u Enziti, Tvrtko se voli igrati poljoprivrednika i cvjećara. Ako nije u firmi, onda obilazi rasadnike po Zagrebu.

Ti

Vladar/ica svemira

Svi članovi Enzita tima su specifični i savršeni na svojim područjima. Mi smo uvijek otvoreni za nove priče i skoro svi djelatnici su došli u Enzitu po nekim čudnim svemirskim konstelacijama.
Ako misliš da se uklapaš u našu priču i da možeš doprinijeti ekipi, javi se. Objasni nam zašto baš ti trebaš postati novi zupčanik u Enzita mehanizmu. 🙂

p.s. Anita i Ana obožavaju mačke, Vlado fotoaparate, Marina konoplju, Marija ukusnu hranu, Sanja brda i planine, Ramona ples, Tea pse, a Tvrtko putovanja. Čisto ako ti zatreba pomoć oko šarmiranja ekipe.  🙂

×

Košarica