Facebook Pixel code

PROMOTIVNI MATERIJAL - ENZITA d.o.o.

Enzita d.o.o. Logotip (.png)
Enzita d.o.o. Znak (.png)

ENZITA KITCHEN STUDIO - službene fotografije sa otvorenja

ENZITA - informativni tekst za medije

Enzita Life d.o.o. osnovana je 2010. godine pod nazivom Vitamix d.o.o., budući da se bavila isključivo uvozom i distribucijom vrhunskih Vitamix blendera. Od tada do danas, osim što je promijenila naziv, Enzita Life d.o.o. proširila je svoj asortiman i na ostale kućanske aparate koji su prijeko potrebni u zdravoj prehrani, a ostala je vjerna načelu odabira samo vrhunskih aparata.

Danas se Enzita Life d.o.o. nalazi u svom novom prostoru, u više od 300m², gdje se odvija maloprodaja i nalazi jedna od najvećih prezentacijskih kuhinja u Hrvatskoj – Enzita KITCHEN STUDIO. Osim toga,Enzita Life d.o.o. ima razvijenu veleprodajnu mrežu te na taj način ostvaruje jednu od svojih misija: svakom kućanstvu u Hrvatskoj učiniti dostupnima vrhunske blendere, sokovnike, multipraktike, dehidratore, miksere…

Svoju viziju društvenog doprinosa distribucijom kvalitetnih kućanskih aparata Enzita Life d.o.o provodi različitim aktivnostima, a posebno se ponosimo izravnom, korektnom i dosljednom komunikacijom s klijentima kojima stojimo na raspolaganju gotovo neprestano. No, to je za nas jednostavno posljedica vlastitog angažmana te neizostavna sastavnica vrhunske ponude koja je naš moto od samoga početka. Zato se usuđujemo reći da je Enzita uistinu “Ključ tvoje prehrane”!

LOGOTIPI PROIZVOĐAČA ZA KOJE SMO ZASTUPNICI

Logotip Vitamix (.png)
Logotip Hurom (.png)
Logotip Magimix (.png)
Logotip Vitamix (.png)
×

Košarica