Facebook Pixel code

Vitamix je sinonim za vrhunske blendere.

Što mogu napraviti u VITAMIX blenderu?

SMOOTHIE

Vitamix blender doslovce može usitniti namirnice da postanu tekuće.

PIRE

Usitnjavanje namirnica da ostane fina svilenkasta tekstura.

MLJEVENO

Možeš usitniti žitarice, ili neke druge suhe namirnice kako bi dobio brašno.

SJECKANO

U roku nekoliko sekundi tvoje namirnice usitni i isjeckaj.

Zašto je VITAMIX tako poseban?

Od samih početaka 1921. godine, vodeći računa o kvaliteti i inovacijama, Vitamix je uspio postati sinonim za vrhunske blendere i kroz svoju dugu povijest od 90 godina postavio standarde za kućne i profesionalne uređaje!

GARANCIJA KOJA POKRIVA SVE

Na svoj Vitamix proizvod imaš potpunu garanciju na sve dijelove i to u trajanju 7 - 10 godina.

SIGURNI I TRAJNI MATERIJALI

Svi blenderi su izrađeni od vrhunskih trajnih materijala i potpuno su sigurni u doticaju s hranom.

90-GODIŠNJE ISKUSTVO I ZNANJE

Vitamix proizvodi blendere, i samo blendere već 90 godina. Da, to cijelo iskustvo i znanje je ugrađeno u tvoj uređaj.

Dajemo ti aparat na probno testiranje

Znamo da je potrebno malo više od toga da pogledate YouTube video ili nekakvu drugu prezentaciju da bi stekao pravi dojam o uređaju.

Zato ti dajemo priliku da u svom domu, ili na radnom mjestu, isprobaš naš aparat. I naravno, počastiš i sve druge oko sebe sa svojim smoothijem, sladoledom, bistrim sokom, juhom, umakom.

Najčešća pitanja za VITAMIX

Za tebe smo izdvojili što su nas najviše pitali za Vitamix blendere. Ovdje ćeš vrlo vjerojatno naći odgovor odmah. Ukoliko te zanima nešto drugo, pošalji nam odmah email na info@enzita.hr. Brzi smo.

Vitamix ima BPA free posude od Tritan poliestera koji je najčvršći i najsigurniji materijal koji smije doći u doticaj s hranom od plastičnih legura. Budući da se oštrice okreću velikom brzinom, kako ne bi došlo do težih ozljeda ukoliko nekome ostane žlica u posudi (što je ponekada slučaj), novi Vitamix modeli nemaju staklene vrčeve.

Za početak par minuta povijesti. Vitamix je firma koja je prije 70 godina izmislila blender kao kućanski aparat. Od tada ne proizvode ništa drugo osim Vitamix blendera. To su doveli do tolikog savršenstva da jednostavno sa svojim motorima postižu kvalitetniju obradu namirnica nego neki blenderi s milijun i sitno Watta.

Radi usporedbe, Vitamix u svojoj ponudi ima komercijalni blender koji ima najveću posudu na tržištu, 5.8 L. Taj model koji se popularno zove Vitamix XL ima motor snage 1900 Watta i ima savršenu obradu namirnica. Ako je to dovoljno za najveći blender na tržištu, onda je 1400 Watta sigurno i više nego dovoljno za manje modele sa posudama do 2L.

Prosječni blender koji možete kupiti u trgovini za par stotina kuna će imati do 15 000 okretaja u minuti. Nešto snažniji modeli će imati do 25 000 okretaja u minuti. Vitamix blenderi imaju maksimalan broj okretaja od 37 000 okretaja u minuti.

S tim brojem okretaja, Vitamixove oštrice će Vam omogućiti da postignete svilenkastu teksturu sa svojim smoothijem, kao i sa savršenim kikiriki maslacem. Dodatno, zbog te brzine rada, s Vitamixom Vaše kreacije bivaju pripremljene unutar jedne minute.

Sve posude osim posude modela S30, se mogu međusobno kombinirati i odgovaraju na sve modele. Na takav način se kupcima omogućuje da Vitamix dodatno prilagode svojim potrebama.

Svaki Vitamix blender je predviđen za sve modele miksanja namirnica. U svakome modelu koje imamo u ponudi ćete moći pripremati: smoothije, maslace, ledene deserte, juhe i puno više. Zato je Vitamix odličan. Bez obzira koji model Vitamixa odabrali, on će Vam ponuditi maksimalnu učinkovitost.

Enzita web-shop

Idemo zajedno pogledati što ima u našoj internet trgovini.

×

Košarica