Facebook Pixel code

Enzita Kitchen Studio

Imamo najveću prezentacijsku kuhinju za koju znamo. Ako netko ima veću – javite nam! 🙂 U njoj možete potpuno uživati u raznim radionicama koje organiziramo.

Mi našu kuhinju također i iznajmljujemo. Budući da se svima sviđa, ne možemo je zadržati samo za sebe.
Kuhinja je polukružnog tlocrta, tako da našim klijentima omogućuje maksimalnu iskoristivost prostora.
Opremljena je s  devet mobilnih kuhinjskih jednica i glavnim otokom te je pogodna za kuharske i slastičarske radionice, master class tečajeve i sve druge edukativne ili zabavne aktivnosti vezane uz hranu. 

Posebna ponuda Enzita Kitchen Studija su kulinarski team buildinzi. Prostor i oprema jednostavno se prilagođavaju manjim ili većim timovima koji svoj poslovni uspjeh žele sami skuhati. Svakom klijentu pristupamo individualno, jer svaki tim ima svoj karakter. Potrebno nam je samo nekoliko informacija da složimo odličnu ponudu koja će biti po mjeri vašeg tima, a dobro druženje uz pripremu hrane jamči povezivanje tima na potpuno novoj razini. Kulinarski team building pravi je recept za uspjeh!

U kuhinji se nalaze projektor, platno, ozvučenje i sklopive stolice koji u trenu prostor kuhinje pretvore u dvoranu za predavanje.

S nama surađuju brojni chefovi, blogeri, tvrtke ali i agencije koje u Enzita Kitchen Studiju snimaju svoje promotivne foto i video materijale te kreiraju sadržaje u prostoru koji im na dohvat ruke nudi svu potrebnu opremu i pribor za pripremu hrane te serviranje (i konzumaciju).
Ukoliko imate bilo kakvih upita vezano za našu kuhinju, slobodno nam se obratite i provjerite sve što vas zanima.

 

Kontakt:

 marija@enzita.hr

+385 95 872 3290

 +385 1 562 7529
                                                                                  
                                                                                             
                                                                                           

×

Košarica