Facebook Pixel code

Vrhunski sokovnici na hladno prešanje

Što mogu napraviti u HUROM sokovniku?

BISTRI SOK

Čisti sok bez komadića voća

Mlijeko od badema

MLIJEKO OD ORAŠIDA

Napravi svoje domaće mlijeko u par koraka

DESERT

Napravi desert od smrnutog voća.

SLADOLED

U Hurom možete pripremiti i ukusni sladoled

Zašto je sok iz HUROM sokovnika poseban?

Zahvaljujući niskoj brzini okretaja (43 ili 80 u minuti, ovisno o modelu), sok se ne zagrijava i ne oksidira. Tako sva nutritivna svojstva soka ostaju sačuvana. Hurom sokovnici izrađeni su od vrhunskih materijala koji ne sadrže štetne bisfenole (A i S) te je njihov doticaj s namirnicama u potpunosti siguran.

PREŠANJE

Posebno dizajnirani vijak uvlači i gnječi komade voća.

FILTRIRANJE

Alpha-chamber je Huromova najnovija tehnologija sita za procjeđivanje.

MIJEŠANJE

Rotirajuće metlice nakon cijeđenja miješaju sok od različitog voća i povrća. I okuse također.

HUROM - tradicija utemeljena 1974.

Huromov ekskluzivni vijak radi baš kao ručno cjedilo za citruse, ali s većim pritiskom – nježno istiskuje sok iz voća, povrća, orašastih plodova i žitarica – bez uništavanja vitalnih hranjivih tvari, boja i okusa, bez oštrih rubova, bez glasnih oštrica. Samo čista hranjiva delicija. Ravno u čašu.

Sve je počelo s ručno oblikovanim prototipom, prvim od svoje vrste, izvornim sokovnikom s tehnologijom hladnog prešanja. Voće i povrće je nježno prešano, malom brzinom, prvi puta u povijesti.

Hurom je probijao put kroz godine istraživanja i razvoja kako bi postao najprodavaniji sokovnik na svijetu, s globalnim povjerenjem prema njegovim izvanrednim performansama, vrijednosti i kvaliteti.

Najčešća pitanja za HUROM

Za tebe smo izdvojili što su nas najviše pitali za Hurom sokovnike. Ovdje ćeš vrlo vjerojatno naći odgovor odmah. Ukoliko te zanima nešto drugo, pošalji nam odmah email na info@enzita.hr. Brzi smo.

Kombinacija tehnologije i tradicije dovela je do stvaranja ovih vrhunskih sokovnika.
Hladno prešanje se pokazalo kao najbolja moguća metoda cijeđenja. Takvom tehnologijom dobiva se maksimalni učinak i osigurava se kvaliteta dobivenog produkta, u ovome slučaju cijeđenog soka.

Naravno da ne. Radi se samo o sporijem broju okretaja kako bi se sačuvali svi fitonutrijenti. Cijeđenje se odvija u jednakom vremenskom periodu.

Preporuka je maksimalno cijediti sok do 30 minuta u jednom ciklusu. Količina soka koji se dobije u tome vremenu, ovisit će o vrsti namirnica koje se cijede. Možete dobiti 5 litara, a možete dobiti 15 litara soka.

Ako pogledate otvor komore za cijeđenje, može ti se učiniti malim no takav je zbog dva razloga. Kod sokovnika s velikim otvorom zbog povećanih pritisaka može doći do oštećenja gornjeg dijela sokovnika. Osim toga, zbog sigurnosti djece i njihovih znatiželjnih ruku, Hurom je odlučio zadržati manji otvor kako bi i djeca bez straha od ozljeda mogla cijediti svoje omiljene kombinacije sokova.

Produktivnost je na prvom mjestu!
S Huromom je moguće cijediti sok iz svih voćnih i povrtnih namirnica. Moguće je cijediti i namirnice u kojima se nalazi minimalni sadržaj soka (cikla, batat, lišće povrća).

Ručica na komori za cijeđenje služi za povećanje pritiska u komori za cijeđenje. S ručicom ćete regulirati količinu pulpe u soku kada cijedite namirnice kašaste teksture. Konkretno, ako cijedite sok u koji ćete uz jabuku dodati jagode, zreli kivi ili marelicu, ako zatvorite s ručicom otvor za pulpu, veći dio tih kašastih namirnica će završiti u soku. Ukoliko ne zatvorite s ručicom otvor za pulpu, dio kašastih namirnica će završiti u soku, a dio u “otpadu”.

Zbog velikih pritisaka unutar komore za cijeđenje, nužno je da ona bude izrađena od materijala koji to mogu podnijeti. Komora je izrađena od Tritan poliestera koji je najčvršća BPA free legura koja savršeno zadovoljava zahtjevima prešanja soka u Huromovim sokovnicima.

Sadržaj harmonike

Hurom sokovnike karakterizira funkcija samočišćenja. Naime, nakon korištenja komore za cijeđenje u nju ulijte vodu, upalite motor i propustite vodu van. Na kraju dana, otvorite komoru i isperite pod mlazom tople vode. Brzo i lako! Nije potrebno rastavljanje i pranje nakon svakog korištenja sokovnika.

WOW - Dajemo ti aparat na probno testiranje

Znamo da je potrebno malo više od toga da pogledate YouTube video ili nekakvu drugu prezentaciju da bi stekao pravi dojam o uređaju.

Zato ti dajemo priliku da u svom domu, ili na radnom mjestu, isprobaš naš aparat. I naravno, počastiš i sve druge oko sebe sa svojim smoothijem, sladoledom, pireom, juhom, umakom.

Enzita web-shop

Idemo zajedno pogledati što ima u našoj internet trgovini.

×

Košarica