Facebook Pixel code

Odabrano:

Komercijalni sokovnik Hurom HW…

1.522,33  (11.470,00 kn)

već od 126.83 kn. mjesečno

Komercijalni sokovnik Hurom HW – XXL

1.522,33  (11.470,00 kn)

već od 126.83 kn. mjesečno

XXL PAKET – 3 komore za cijeđenje + SMART Set pretkomora s velikim otvorom.

ZA POTREBE UGOSTITELJSTVA – Predviđen za juice i cafe barove

KVALITETNI MATERIJALI – Nehrđajući čelik, Tritan poliester i Ultem čine ovaj aparat robusnim i spremnim za sve uvjete rada (težina sokovnika je 9 kg)

BPA FREE – Komora i ostali dijelovi koji dolaze u doticaj s namirnicama su izrađeni od vrhunskog Tritan poliestera i Ultema.

HuromMagimix bpa freeHurom Safety MARK

 

Rok isporuke je do 5 radnih dana.

Načini plaćanja
Kategorija:
Besplatna dostava
Povratak sredstava

Opis

Hurom HW XXL (H22) je najnoviji model komercijalnog sokovnika na tržištu.

Ono što razlikuje ovaj sokovnik od svih ostalih na tržištu je izuzetno veliki otvor za ubacivanje namirinica.

Kao i njegov prethodnik Hurom HW (H18), namijenjen je za upotrebu u JUICE barovima, restoranima, kafićima i hotelima.

Brojni naši klijenti su tražili sokovnik s velikim otvorom za komercijalnu upotrebu i s Huromom SMART H22 to će svakako i dobiti.

Izuzetno olakšano cijeđenje soka će povećati efikasnost u vašem ugostiteljskom objektu. Ono što je najvažnija karakteristika ovog sokovnika je to da on cijedi sok dok vi radite nešto drugo. Dovoljno je samo ubaciti namirnice u njega, pokrenuti motor i pričekati da on sam iscijedi sok. Za to vrijeme vaši djelatnici mogu pripremiti kavu, složiti kolač na tanjur ili zagrabiti kuglu sladoleda. Cilj Hurom H22 modela je da vam osigura dodatnog vremena koje možete iskoristiti na nešto drugo.

Hurom HW se pokazao kod naših klijenata kao super izdržljiv uređaj. Mnogi ga koriste čak i u velikoj proizvodnji sokova za cijeđenje posebnih vrsta namirnica koje je gotovo nemoguće kvalitetno iscijediti na klasičnim industrijskim prešama. U svakom komercijalnom okruženju uspješno će odgovoriti na izazove koje pred njega postavite.
Maksimalna iskoristivost namirnica prilikom cijeđenja je ono što je svakom bitno, stoga je Hurom kod projektiranja HW modela na to stavio posebnu važnost.

Vašim gostima ponudite najbolje. Poslužujte sok koji neće promijeniti boju i okus, imati pjenu i neželjene komade voća i povrća kao niti rasdvajanje sastojaka u samoj čaši.

Izrađen je od jakih i kvalitetnih materijala, najbitnijih komponenti koje mu pomažu da bude uspješan. Kućište sokovnika je proizvedeno od brušenog nehrđajućeg čelika koje je snažno i visoko otporno te dugoročno izdržljivo. Značajka ovog profesionalnog sokovnika je i LED zaslon sa svjetlosnim označavanjem radnji koje poduzimate. Dijelovi sokovnika u kojima se izrađuje sok izrađeni su od plastike koja ne sadrži BPA čime je uklonjen rizik kemijske kontaminacije soka, a vijak i dijelovi sita su izrađeni od ultem-a, plastike koje je 8 puta snažnija od prosječne.

Hurom HW XXL paket dolazi s 3 komore za cijeđenje + SMART Set pretkomora s velikim otvorom, a to vam kao profesionalnim korisnicima omogućuje neprekidno korištenje budući da samom zamjenom komora neometano nastavljate s radom. Okusi od prethodnog cijeđenja time se ne miješaju s okusima novog soka. Ne gubite vrijeme na čišćenje sokovnika, a samim time povećavate brzinu i efikasnost u radu. Osim toga, dobivate i 1 krupno sito za SMOOTHIE ukoliko poželite poigrati se s receptima u kojima je potrebna gušća tekstura soka.

 

Hurom sokovnike karakterizira FUNKCIJA SAMOČIŠĆENJA. Naime, nakon korištenja jedne komore za cijeđenje u nju ulijte vodu i upalite motor te propustite vodu van. Nakon završetka radnog dana, otvorite komoru i isperite pod mlazom tople vode.
Brzo i lako!
Nije potrebno rastavljanje i pranje nakon svakog korištenja.


Specifikacija:

  • Materijal: BPA FREE (bez bisfenola A i S)
  • Veličina posude: 850ml
  • Broj sita: 4 sitna sita i 1 krupno sito
  • Dodaci: 4 komore, 2 vrča, 2 četke za čišćenje
  • SMART SET – predkomora za usitnjavanje namirnica
  • Voltaža: 220-240 V
  • Potrošnja energije: 150W
  • Brzina motora: 60 okretaja u minuti
  • Garancija: 1 godina

Dodatne informacije

Težina8,6 kg
Dimenzije44,6 × 28,2 × 19,9 cm
Boja

Inox

Jamstvo

1 godina

Materijal

Inox

Namjena

Za profesionalce

Proizvođač

Hurom

Snaga motora

150W

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Cijeđenje hladno prešanog soka

Namjena uređaja

Bistri sok, Smoothie

Kabel

1,4 m

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Komercijalni sokovnik Hurom HW – XXL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Košarica